top afbeelding Nazar

Stappenplan

1ste versnelling:

Na het aanmelden bij rijschool Nazar neemt de instructeur direct contact met je op, om in een persoonlijk gesprek al jouw wensen te bespreken en met vragen eventuele vragen te beantwoorden over je toekomstige rijbewijs.

2deversnelling:

Een rijopleiding bij rijschool Nazar begint altijd met een anderhalf uur durende rijtest. Je maakt dan kennis met je instructeur, Ercan Demircan. Tijdens deze rijtest probeer ik in te schatten hoeveel rijlessen je nodig zult hebben. Je hebt hiervoor nog geen theoriecertificaat nodig.

3de versnelling:

Na de rijtest zullen wij samen de resultaten bespreken. Samen bepalen wij op dat moment de aanpak van jouw rijopleiding. Wij kiezen het pakket dat het beste bij jou past. Het doel is om van je rijopleiding een succes te maken waardoor je in een keer slaagt.

4deversnelling:

De rijopleiding van rijschool Nazar volgt een efficiënt cursusplan. Dit houdt in dat, met zo weinig mogelijk rijlessen, alle vaardigheden worden aangeleerd. Voertuigbeheersing, voertuigkennis, verkeersdeelneming en de bijzondere verrichtingen. Vooral de kwaliteit en de veiligheid staan bij ons tijdens de rijopleiding centraal. De praktijk is niet alleen maar gas geven en sturen. Het gaat erom dat je verkeersinzicht krijgt, waardoor je veilig, verantwoord en milieu bewust leert rijden.

5de versnelling:

In het efficiënte cursusplan is ook, na ¾ van de rijopleiding, een tussentijdse toets opgenomen. Dit is een soort examen, zodat wij samen kunnen toetsen of de rijopleiding volgens schema loopt. Wellicht nog belangrijker: je kunt een vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen. Dit geeft je de garantie dat je goed bent voorbereid op het spannendste gedeelte van de rijopleiding: het CBR praktijkexamen. De bijzondere verrichtingen hoef je dan niet meer te doen tijdens dit examen.

6deversnelling:

Na het efficiënte cursusplan gaan we samen kijken of je klaar bent voor het examen. Dit doe ik altijd in overleg samen met jou. Vervolgens vraag ik het examen aan en ga je voor je rijbewijs!